Žena a muž

12.10.2023

V posledních letech jsme svědky neustálého útoku na mužskou populaci a vše, co je mužské. Vše kolem genderové ideologie a její propagandy je jen dalším krokem, jak zmást a vykolejit mladou populaci do té míry, že už neví, co je to být mužem nebo ženou.

se nachází v oblasti města Visoko ve střední Bosně na soutoku řek Bosna a Fojnice přibližně 30 km severně od hlavního města Sarajeva. Nachází se zde:

Pojďme si nejprve ujasnit, co diastáza vlastně je. Nejkratší odpověď je: rozestup přímých břišních svalů. Rozestup ve vazivové části = linea alba. A které že to jsou? Ty, kterým říkáme, jsou-li vypracované, "pekáč buchet". Takže se nachází na přední straně trupu a začíná na žebrech a mečíku hrudní kosti a upíná se na sponu stydkou.

Další mýty, které se pojí s diastázou, jsou, že jóga je vždy vhodná a také, že se jedná pouze o estetický problém

Tak jako je mnoho mýtů o pánevním dnu, o kterých jsem již zde psala ... tak je jich i dost o diastáze.

Sesbíráním lidských příběhů z války v bývalé Jugoslávii si můžeme díky knize Nermina Bošnjaka více a lépe uvědomit její hrůznost a mašinérii, ale zároveň to, jak se lidé nechají strhnout a zmanipulovat různými idejemi, ideologiemi, názory a přesvědčeními, a v jejich jménu páchat zlo nejhrubšího zrna. Ano, ve většině případů války nezačínají...

Naše krajina si nestojí jen tak sama o sobě, ale navazuje a provazuje se s kraji dalšími bez ohledu na hranice, jazyk, kulturu. Některé se hodně liší, u jiných máte pocit, že ač jiné, určitým způsobem rezonují s tou naší. Tento vjem jsem měla při návštěvě Bosny a Hercegoviny, konkrétně její kopcovité části severně od hlavního města Sarajeva....

Velmi často se setkávám s tím, že v okamžiku otěhotnění začne mít žena pocit, že musí začít cvičit. Důvodem bývá obava, aby po porodu neměla inkontinenci. Nicméně specifické jemné cvičení na pánevní dno, ač se nezdá, bývá pro tento prostor intenzivní.

S pánevním dnem se pojí spousta omylů a mýtů. Jedním z nejstarších, nejvíce rozšířených a zároveň zdraví neprospěšných je doporučení:

Transgender

26.07.2023

Tak se nám poslední léta z krajin západních vnucují různé, zkušenostem a přirozenosti cizí ideje a ideologie. A jednou z nich je transgenderismus. Je nám předkládáno, tedy dnes spíše dost agresivně vnucováno, že se pohlaví nezakládá na základě biologie, ale přetrvávajícího či dokonce aktuálního pocitu. Jednoznačná věc, že žena nikdy nebude mužem a...